Letnia wyprzedaż realme - ulubione modele w atrakcyjnych cenach

realme, marka znajdująca się na siódmym miejscu największych producentów smartfonów na świecie, ruszyła z letnią wyprzedażą, w której znalazły się najbardziej popularne modele, w tym flagowce.

Warszawa, 06.07.20. realme czyli marka na miarę potrzeb i czasów

realme to marka, która skupia się na technologii i jest stale obecna w życiu młodego pokolenia. W zgodzie ze swoim sloganem Dare to Leap (Odważ się Skoczyć), cały czas pokazuje, że nie ma dla niej barier nie do przeskoczenia. realme jest dostępne w 27 krajach i znajduje się na siódmym miejscu wśród największych producentów smartfonów na świecie. Chociaż na rynku polskim jest zaledwie od kwietnia, bardzo szybko zyskała szerokie zainteresowanie i uznanie użytkowników oraz ekspertów najważniejszych mediów branży technologicznej. realme specjalizuje się w produkcji smartfonów i sprzętu AIoT (Artificial Intelligence of Things) najwyższej jakości. Jej wyróżnikami jest szeroki asortyment, dopracowany design i niepodrabialny charakter produktów.

Letnia wyprzedaż najchętniej wybieranych modeli

Z okazji wakacji, wybrane smartfony realme dostępne są w bardzo atrakcyjnych cenach. Promocje dotyczą najbardziej popularnych modeli: realme C3, 5i 6, 6 Pro oraz 6s. Oprócz zniżek, przygotowane zostały także promocje polegające na akcesoriach dodawanych  za darmo do konkretnych modeli: realme 6, 6 Pro oraz X50 Pro.

MODEL

CENA POCZĄTKOWA

CENA PROMOCYJNA

PAMIĘĆ

realme 6s

realme 6

realme 6 Pro

8+128GB

realme C3

realme 5i

OFERTA ŁĄCZONA

realme 6+Band

4+128GB

X50 Pro+Buds air neo

8+128GB

X50 Pro+Buds air

12+ 256GB

Promocje dostępne będą w wybranych sieciach sprzedaży: Media Expert, RTV EURO AGDoficjalnym sklepie realme (sklep-realme.pl), a także w X-kom.pl, Neonet i Komputronik.pl.

“Rozwijamy się bardzo szybko, a dzięki letniej wyprzedaży chcemy zrobić  kolejny krok w kierunku rozwoju marki w Polsce ” mówi Jason Guo - dyrektor sprzedaży na Europę Środkowo-Wschodnią

Z okazji letnich wyprzedaży planowane są szeroko zakrojone działania promocyjne, obejmujące kampanię online i obecność w innych mediach, a także w sieciach sprzedaży.

O realme

realme to marka technologiczna specjalizująca się w produkcji smartfonów i sprzętu AIoT (Artificial Intelligence of Things) o najwyższej jakości, atrakcyjnym designie oraz wysokiej wydajności. realme jest siódmą najpopularniejszą marką smartfonów na świecie, pomimo sytuacji rynkowej jest zaledwie jednym z dwóch producentów, którzy w dobie pandemii wciąż notują wzrost sprzedaży. Wg danych Counterpoint w I kwartale 2020 realme zanotowało wzrost rok do roku na poziomie aż 157%. realme jest obecnie jedną z 4 najlepiej sprzedających się marek w Indiach i 5. w Indonezji. Obecnie firma działa w 27 krajach na całym świecie. Marka realme do Polski weszła 2 kwietnia i z miejsca stała się jednym z kluczowych graczy na rynku.

www.realme.com

Media społecznościowe: