realme, Işık Geçişi Tasarımı ile Paris Moda Haftası’nda

3 Mart 2022 - Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, Paris Moda Haftası'nda görücüye çıktı. Paris Moda Haftası ana takviminde realme 9 PRO SERİSİ & CO tarafından tasarlanmış akıllı telefon çantası yer aldı.

realme’nin piyasaya çıktığı günden bu yana sürdürdüğü mottosu ‘Cesaret Et!’ ile piyasada hem teknoloji hem de rakiplerinden farklı atılımlarla, tasarım özelinde de trend belirleyici olmak yatıyor. Markanın üst-segment kategorisine yeni eklenen 9 Pro Serisi, seri için özel olarak tasarlanan çantası ile beraber geliyor. Yeni yılın ilk ürünü olan realme 9 Pro+, segmentinin ilk SONY IMX766 OIS kamerası, Dolby Atmos özellikli çift stereo hoparlörü, trend belirleyici Işık Geçişi Tasarımı ve Ultra Pürüzsüz Ekran deneyimi ile kalmayıp, Dimensity™ 920 5G işlemci sunuyor.

Moda Teknolojiyle Buluşuyor

realme 9 Serisi, teknoloji ve modanın kavuştuğu durumlarda ortaya neler çıktığını bekleyenlerine sunuyor. Kopenhag merkezli moda markası HELIOT EMIL, realme Dizayn Stüdyosu’nun tasarım felsefesiyle, ideal bir şekilde eşleşen tüm ürünlerinde form ve işlevi birleştirerek yenilikçi tasarım ve teknik tüm detayları harmanladı.

realme 9 Pro Serisi’nin "Işık Geçişi Tasarımı’ ından esinlenerek, Heliot Emil ve realme tasarım stüdyosu, tüm teknoloji ve moda tutkunları için özel bir göğüs kemeri çantası tasarladı. Ve Heliot Emil'in ortak yaratıcılığına dayanarak tüm işbirliğini ve çantayı 2022 Paris Moda Haftası'nın resmi podyumunda sundu.

Işık Geçişi Tasarımı ile İlk Akıllı Telefon Göğüs Kemeri Çantası

realme 9 PRO SERİSİ ve ortaklaşa oluşturulan akıllı telefon çantası, kullanıcıların cep telefonlarını kolayca çıkarmasına olanak tanımakla beraber, güneş ışığı veya UV ışığı altında, telefonun arkasının tıpkı gün doğumunun renk değiştirme süreci gibi, maviden kırmızı renge dönmesine olanak tanıyor. Böylelikle Işık Geçiş Tasarımı da kullanılabilir hale geliyor.

Modanın Kalbinde Trend Belirleyici Teknoloji

realme, tasarım stüdyosunu 2020'de kurdu. realme tasarım ekibi, ürün endüstriyel ve görsel tasarımında uzmanlaşmış, realme’den bağımsız bir ekiptir. Sektördeki ilk mobil tasarım stüdyosu olan realme, realme Dizayn Stüdyosu ile sektördeki çok önemli tasarımcılarla çalıştı. Önceki işbirlikçileri arasında Pentagram'ın Baş Tasarımcısı Eddie Opara, Japon Çağdaş Endüstriyel Tasarımlar Ustası Naoto Fukasawa ve tasarımları ile uzmanlıklarına katkıda bulunan Hermès'in Tasarımcısı Jose Levy yer alıyor.

HELIOT EMIL kurucuları, teknoloji ve modayı tek çatı altında birleştirerek tasarım dünyasında dalgalar yaratmayı hedefleyen realme Dizayn Stüdyosu’na Misafir Tasarımcı rolü ile katıldılar. realme 9 PRO SERİSİ'nin Işık Geçiş Tasarımı, akıllı telefon tasarımı trendine öncülük edecek.

realme, kullanıcılarının ihtiyaçları için kurulmuş bir marka olarak sadece trend belirleyen ürünler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kendi trend belirleyici kültürünü de oluşturuyor. realme, güçlü performansa ve trend tasarıma sahip ürünler getirmenin yanı sıra, orijinal müzik, moda tasarımı ve yeni endüstriyel tasarımın en ileri teknolojilerine de katkıda bulundu. realme, gençlik kültürünü teknoloji endüstrisiyle birleştirerek kendi imajını oluşturuyor ve genç tüketicilerle aynı değeri paylaşıyor.

realme Hakkında

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarını alt üst eden, gelişmekte olan küresel bir tüketici teknolojisi şirketidir. Genç tüketicilere uygun fiyatlarla üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen tasarımlara sahip bir dizi akıllı telefon ve yaşam tarzı teknolojisi cihazı sunar.

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve "Cesaret Et" ruhuyla hareket eden realme, dünyanın en büyük 6. akıllı telefon şirketidir ve sadece iki yıl içinde dünya çapında 15 pazarda en iyi 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline gelmiştir. 2021 yılının ikinci çeyreği itibarıyla realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazara girdi ve 85 milyonun üzerinde küresel bir kullanıcı tabanına sahip. Daha fazla bilgi için lütfen www.realme.com adresini ziyaret edin.

HELIOT EMIL Hakkında

Kopenhag merkezli HELIOT EMIL, Julius ve Victor Juul kardeşler tarafından, markanın adaşı olan büyük dedeleri anısına kuruldu. HELIOT EMIL, deneysel yaklaşımlar tarafından yönlendirilen biçim ve işlev arasındaki çizgileri keşfederek, yaratıcı endüstri içindeki anlamsal diyaloğu irdeleyen tasarımları öne çıkarıyor.

Özel olarak geliştirilmiş malzemeler, kumaşlar ve süslemeler ile birleştirilmiş, yıkıcı bir İskandinav ve tek renkli estetiğini benimseyen HELIOT EMIL, her dalda ayrıntılara büyük önem vermektedir. Tasarımcı Julius Juul, HELIOT EMIL'in her koleksiyonuna yansıyan, düşündürücü temalardan ve yaratıcı ifade merakından yararlanıyor.